МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ПРОЦЕСІВ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ

В продовження циклу статей, присвячених дослідженню поняття «результативність», обґрунтовано методику оцінювання процесів системи управління якістю (СУЯ) у ході здійснення внутрішнього[…]

Читати більше

РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В АСПЕКТІ ЗАВДАНЬ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ

         У статті досліджено поняття «результативність системи управління якістю (СУЯ)» в межах  завдань внутрішнього аудиту  (ВА).Ключові слова: внутрішній аудит, результативність,[…]

Читати більше

Роботи з розробки системи НАССР для закладів освіти Авангардівської ОТГ завершені!

Ми завершили роботи з розробки системи НАССР для закладів освіти Авангардівської ОТГ в Одеській області. На наш жаль, роботи затягнулися[…]

Читати більше

Ризики для закладів громадського харчування в умовах послаблення обмежувальних заходів

МОЗ повідомило, що вже скоро будуть розроблені додаткові тимчасові протиепідемічні вимоги для закладів громадського харчування, перукарень, салонів краси тощо.Як повідомляється,[…]

Читати більше

Відмінності у роботі підприємств з виробництва харчових продуктів та закладів громадського харчування у період пандемії та переосмислення реалій.

Вже багато написано статей та інформаційних листів на тему роботи харчової галузі на період пандемії і, як наслідок, впровадження карантинних[…]

Читати більше

Нове виробництво чіпсів фруктових у Запорізькій області! Ми допомагаємо своїми консультаціями.

У Якимівському районі Запорізької області скоро офіційно відкриється новий виробничий цех з виробництва фруктових чіпсів! Фермерське господарство “ТАНОК” розширює свої[…]

Читати більше