COVID-19 та безпека харчових продуктів. Настанови для харчових підприємств.

Як ми вже писали у своїй статті “Відмінності у роботі підприємств з виробництва харчових продуктів та закладів громадського харчування у період пандемії та переосмислення реалій” стосовно заходів, що необхідно вжити підприємствам харчової промисловості та закладам громадського харчування, впроваджена система безпечності харчових продуктів на підприємствах харчової галузі, практично, повністю забезпечує необхідний санітарно-гігієнічний мінімум, що дозволяє мінімізувати ризик перенесення інфекційних агентів через продукцію, персонал та поверхні.

Підтвердженням наших висновків стали “Настанови для харчових підприємств (тимчасові). COVID-19 та безпека харчових продуктів”, що розроблені FAO (Продовольча та сільскогосподарська організація ООН) та ВООЗ. Переклад цих Настанов читайте нижче.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.