1. Створення групи НАССР

Першим кроком для успішної розробки та впровадження системи безпечності харчових продуктів – є створення групи НАССР. Це має бути команда фахівців, що має знання та досвід з усіх питань, що стосуються виробництва харчових продуктів.

👆💥 Залучений до роботи групи персонал повинен грунтовно розуміти та знати:
1️⃣ технологію та обладнання, що використовуються на технологічних лініях;
2️⃣ послідовність виконання та технологію процесу;
3️⃣ принципи та методики НАССР;

💥 Керівник робочої групи виконує такі функції:
1️⃣ забезпечує, щоб склад робочої групи відповідав сфері застосування та потребам дослідження;
2️⃣ координує роботу робочої групи, забеспечуючи розроблення, впровадження та підтримування системи НАССР;
3️⃣ забезпечує дотримання розробленого та узгодженого плану робіт;
4️⃣ розподіляє види робіт та відповідальність за їх виконання;
5️⃣ звітує перед керівництвом підприємства за використані групою ресурси.
💠Кожен член групи НАССР повинен бути наділений обов’язками, які можуть бути оформлені у вигляді додатка до наказу про створення групи НАССР.‼️🍽️

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.